Follow my blog with Bloglovin

Sunday, May 18, 2014

Our friend Gus!


Spring brings along the green or white vegetable that does not only taste good, it is also healthy. This recipe is the easiest and you can't fail with it. You only need fresh green asparagus, parmesan cheese, olive oil and salt.

Line the asparagus in a pan. Sprinkle salt and olive oil on top. Grate the parmesan cheese and sprinkle on top of the salted and oiled asparagus. Cook in 200°C for 10-15 minutes. Enjoy!


Kevät tuo tullessaan ihanan vihreän kasviksen, parsan! Se on hyvän makuinen ja terveellinen. Tämä resepti on maailman helpoin, eikä siinä voi epäonnistua. Tarvitset tuoretta vihreää parsaa, oliiviöljyä, suolaa ja parmesaanijuustoa. 

Aseta parsat riviin astiaan. Sirottele päälle suolaa ja kaada päälle loraus oliiviöljyä. Raasta parmesaani ja ripottele parsan päälle. Paista 200°C uunissa noin 10-15 minuuttia. Nauti! 


No comments:

Post a Comment